Minden, amit a vizsgázásról tudni kell

Amióta a blog újraindult, már egy csomó cikket írtam a hatékony tanulás, a vizsgázás és a vizsgaidőszak témájában. Ebben a bejegyzésben most mindegyiket összesítem, hogy könnyen megtaláljátok, ha keresitek valamelyiket.

Ebben a cikkben arról írtam, hogy mit és mikor érdemes gyorsan, illetve mit és mikor érdemes alaposan tanulni. Összegyűjtöttem 8 weboldalt is, ami segít a tanulásban. A következő cikkemben aztán arról írtam, hogy milyen módszerrel kell tanulni azokat a dolgokat, amik mindig összekeverednek a fejedben. Volt egy olyan cikk is, amit főleg felsőbb éveseknek szántam, és azt mutattam meg, hogy hogyan épülnek fel a klinikai tárgyak tételsorai. Aztán megosztottam veletek, hogy mi volt az 5 legfontosabb dolog, amiért sokat tanultam másokkal együtt. És azt is megírtam, hogy hogyan álltam fel azután, hogy egy vizsgáztató azt mondta, alkalmatlan vagyok orvosnak.

Vizsgára készülés

A harmadéveseknek készítettem egy bónusz mini videókurzust a műtéttan vizsgához. A videókat két külön cikkben tettem elérhetővé. Az elsőben a csomózást mutattam be, a másodikban pedig a vizsgán kérdezett varrattechnikákat.

Ezt a cikket folyamatosan bővítem, hogy így is megtalálhassátok, amit éppen kerestek. Jó tanulást, jó vizsgázást mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük